29 Ağustos 2014 Cuma

Çatı ve Cephe Panelleri, Sandviç Panel

Mekpan Panel, yapı sektöründe çatı paneli, cephe paneli uygulamarında klasik çözümler dışında, yeni ve modern çözümler sunuyor.

Mekpan Panel, yüzey profilinde Post, Siding Panel ve Sinüs Panel gibi yeni ürünleri ile, dolgu malzelesi olarak, Poliüretan;(PUR) ve Poliizosiyanürat;(PIR) uygulamalarıyla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiştir. Sadece sanayi sektöründe değil, bununla birlikte konut sektöründe de sandviç panel kullanamını hedefleyen Mekpan Panel, yıllık 2.500.000 m2 panel üretim kapasiteli makine parkuru ile hizmet veriyor.

Mekpan Panel'in Dünya'daki en son teknolojiyle ürettiği çatı ve cephe panelleri, mimari estetiği ve güzelliği ekonomiyle bir arada sunuyor. Mekpan Panel, Konya 3. Organize Sanayi Bölgesinde 8.000 m2 kapalı alan, 36.000 m2 açık  alan toplam 40.000 m2 alanda üretimini gerçekleştiriyor.

Mekpan Panel Çatı paneli ve cephe paneli üretiminde natural alüminyum, boyalı alüminyum, boyalı galvaniz sac, kradt kağıt veya membran kullanabiliyor. En son teknolojiyle üretilen en modern, çatı ve cephe panelleri, Mekpan Panel kalitesiyle ve güvencesiyle müşterileriyle buluşuyor.

2 yorum:

  1. Özellikle sandviç panel ile ilgili vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Poliüretan Sprey hakkında verilen bilgi için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil